Prima paginăDezvoltare profesională continuă › Managementul Riscului
Curs:

Managementul Riscului

5 mai 2020, Online - Platforma ZOOM OAR Bucuresti

Marți 5 mai, ora 15:00/16:30, pe  Platforma ZOOM a OAR București, Programul ARHITECT ANTREPRENOR

Managementul Riscului

Sunt Mihai Gafar, Project Manager de aproape 10 ani de zile pentru diverse companii și clienți internaționali din diferite industrii precum: retail, banking, mobile development, energy and utilities, petroleum and chemicals.

Am avut oportunitatea de a lucra în medii extrem de competitive și foarte bine organizate. Am văzut ce înseamnă managementul de talie mondială de la experți internaționali și pot să împart din cunoștințele dobândite în leadership, management, gândire critică.

În acest curs, în cadrul programului Arhitect Antreprenor,  vom discuta despre Managementul riscului, ce înseamnă o analiză cantitativă sau calitativă a riscurilor precum și care sunt metodele de gestionare a riscurilor. De asemenea, vom discuta despre care sunt tehnicile disponibile de a seta obiective (SMART, OKR), care este diferența dintre mijloc și scop, precum și ce lucruri ar trebui să luăm în considerare din punct de vedere psihologic atunci când ne creăm obiective. Putem învață cum să ne creăm pârghii pentru a reuși ceea ce ne propunem.

Evenimentul face parte dintr-o serie mai largă de prelegeri care au ca scop dezvoltarea competențelor antreprenoriale  pentru profesia de arhitect.

Webinarul este gratuit și este organizat pentru arhitecți și arhitecți-stagiari.

Termenul de înscriere este luni 4 mai, ora 16:00.

La atelier  se pot înscrie maxim 20 de persoane, care sunt invitate să participe cu întrebări. Evenimentul va fi înregistrat și, ulterior, va fi oferit online arhitecților.

Evenimentul este susținut de ALUMIL România, prin Anuala de Arhitectură București 2020

Programul ARHITECT ANTREPRENOR, primul de acest fel în mediul de arhitectură din România, a inițiat, prin Anuala de Arhitectură București  și alături de partenerii săi, o platformă de evenimente și ateliere orientate către  dezvoltarea mediului de business și a capacității antreprenoriale pentru profesia de arhitect .  

Fișiere atașate:
marti 5 mai b.jpg