Prima paginăDezvoltare profesională continuă › Atelier „Fonduri Europene Structurale și de Investiții”
Atelier:

Atelier „Fonduri Europene Structurale și de Investiții”

20 iunie 2019

Programul Arhitect Antreprenor / atelierul de business în arhitectură

Atelier – Fonduri Europene Structurale și de Investiții

Lector: Ana Maria Stăncescu

Suport oferit de Alukonigstahl

În cadrul Anualei de Arhitectură București 2019, al programului Arhitect_Antreprenor, atelierul  este o expunere și o prezentare a diferitelor tipuri de finanțări europene și modalitățile de înțelegere și abordare: necesități, strategii, surse de finanțare. Noile direcții de finanțare ating și practicile de arhitectură și urbanism. Cum să citim și cum să interpretăm un program de finanțare: puncte - cheie, scenarii și proceduri. 

Atelierul durează o singură zi

Sesiunea prezentă face parte dintr-un șir de evenimente, ateliere și comunicări  care țin de un program mult mai amplu denumit Programul Arhitect_Antreprenor/atelierul de business în arhitectură  

NB - Programul a fost inițiat în luna mai 2019 de către Anuala de Arhitectură București, pentru a oferi arhitecților oportunități în dezvoltarea capacităților de business în arhitectură.

Atelierul este gratuit și este sprijinit de  Alukhonisthall.

Cursul este prezentat de doamna profesor-invitat  Ana Maria Stăncescu,  formator/consultant FESI specializat în accesare și implementare proiecte, procese organizaționale și formare profesională din varia finanțări  POCU 3.7 , expert-evaluator  (Start Business, Start Smart, Școala de Afaceri), expert Inovare/Mgm Schimbare TISA/105752, elaborare programe formare TISA/118931, profesor invitat  UAUIM-Atelier Management de proiect –proiecte de licență și aplicații FESI, elaborato planuri de afaceri / CF-contracte private Start Up Nation, coordonator echipă și Coautor – management de Proiect, POAT, cod SMIS 48159,  expert implementare SMIS 48159,POAT 2007-13 , expert finanțare POR 5.2 SUERD, 7.1/ 13.1, coautor Ghid Ajutor de stat.

Atelierul este gratuit și este organizat exclusiv pentru arhitecți, arhitecți-stagiari, dar și studenți-arhitecți.

La atelier  se pot înscrie maxim 100 de persoane.

Înscrierea se face prin completarea formularului accesibil în subsolul paginii.

Termenul de înscriere este miercuri 19 iunie, ora 16:00.

Detalii suplimentare pot fi solicitate la:

Email:inscrieri.cursuri@oar-bucuresti.ro

Telefon: 0728 123 772

Programul Arhitect_Antreprenor, primul de acest fel în mediul de arhitectură din România, inițiază, prin Anuala de Arhitectură București 2019 și alături de partenerii săi, o sumă de evenimente și ateliere dedicate dezvoltării mediului de business de arhitectură.

Fișiere atașate:
fonduri europene.jpg