Prima paginăDezvoltare profesională continuă › Întocmirea antemăsurătorilor, devizului general și devizelor de construcții
Curs:

Întocmirea antemăsurătorilor, devizului general și devizelor de construcții

17-24 noiembrie 2018

Ordinul Arhitecților București organizează în zilele de 17 și 24 noiembrie 2018, orele 10:00-16:00, la sediul din str. Sf. Constantin nr.32, cursul cu titlul „Întocmirea antemăsurătorilor, devizului general și devizelor de construcții”, cu scopul de a veni în ajutorul arhitecților și inginerilor proiectanți.

Participanților le va fi prezentat modul de întocmire corectă a antemăsurătorilor, a devizului general și devizelor pentru lucrările de construcții, cu trimitere la legislația în vigoare. Se vor discuta momentul, structurarea, forma antemăsurătorii, cantitățile de lucrări și corespondența cu proiectul, capitolele de cheltuieli ale devizului general.

Cursul va fi susținut de către Liliana Rusu, absolventă a Institutului de Construcții București, care în prezent activează în cadrul departamentului Tehnic-Ofertare, cu implicare în diverse proiecte din țară, precum: extinderea și remodelarea funcțională a sediului Universității Naționale de Arte București – actualizare proiect, 2017; lucrări de construcții, inclusiv organizare de șantier pentru proiectul de restaurare dedicat ansamblului brâncovenesc Potlogi – revizuire proiect, 2013; consolidarea, restaurarea și conservarea Arcului de Triumf, București – documente pe parcursul execuției, 2013.

Ordinul Arhitecților București susține recunoașterea participării la cursurile de pregătire profesională pe care le organizează ca parte a formării stagiarilor în vederea obținerii dreptului de semnătură.

Modalități de înscriere

Înscrierea se  face  prin completarea formularului din josul paginii.

Taxa de participare este de 100 lei pentru membrii OAR și 200 lei pentru non-membri OAR.

Pentru înscriere este necesară achitarea taxei de participare, până cel târziu joi, 15 noiembrie, într-una din următoarele variante:

 - la casieria filialei – str. Sf. Constantin nr. 32, sector 1, București – unde se va semna și contractul cu OAR. Este necesar să aveți buletinul sau ștampila firmei.

prin transfer bancar - Pentru aceasta, se trimit datele de facturare pe mail către filială – inscrieri.cursuri@oar-bucuresti.ro  În cazul în care doriți factura pe persoana fizică, este necesară și o copie după buletin. Dacă factura se face pe firmă, se trimit datele firmei (CIF, nr. din registrul comerțului, cont bancar, adresă și numele reprezentantului legal). Transferul se realizează în contul RO14BTRLRONCRT0295885004, deschis la Banca Transilvania Agenția Universitate. Dovada plății se va trimite pe mail la filială, contractul și factura în original urmând să fie înmânate participanților la curs.

Vă așteptăm!

Ana-Maria Goilav
Vicepreședinte OAR București
anamariagoilav@oar-bucuresti.ro