Prima paginăDezvoltare profesională continuă › Securitatea la incendiu a construcțiilor
Curs:

Securitatea la incendiu a construcțiilor

1 aprilie 2016

Cursul va avea loc vineri 1 aprilie 2016, între orele 9:30 - 16:30, la cafeneaua A3, str. Pictor Verona nr. 2, parter sala din stânga (https://www.facebook.com/A3bar/ în spatele fostului magazin Eva , vis-a-vis de restaurantul „La mama”).

Cursul este organizat în parteneriat cu Asociația „Ieșirea de urgență” și va fi ținut de următorii îndrumători:

dr. ing. Sfârlos Dumitru-Șerban - specialist în ingineria securității la incendiu, verificator de proiecte și expert tehnic în toate domeniile Cc și toate specialitățile Ci, evaluator de risc în incendiu și doctor în domeniul ingineriei civile (doctorat în „Siguranța la foc, exigență de performanță în proiectarea construcțiilor”). 26 de ani de activitate în domeniu, dintre care ultimii 9 în cadrul serviciului de avizări – autorizări (ISU București). A elaborat și prezentat numeroase cursuri de specialitate și este membru în colectivul de elaborare al Normelor de  prevenire și stingere a incendiilor la proiectarea metroului.

Tudor Popp - consultant tehnic cu experiență în proiecte de conformare la foc, fondatorul asociației „Ieșirea de Urgență"

Cursul va fi structurat în următoarele capitole:

  1. Rolul arhitectului
  2. Principii de bază ale siguranței la incendiu
  3. Legislație
  4. Erori în practica curentă – studii de caz

Cursul se adresează arhitecților și stagiarilor, membri ai O.A.R. Filiala București.

Participarea se face în limita a celor 30 locuri disponibile și prin achitarea taxei de participare de 100 lei. Înscrierile se fac la secretariatul filialei București a O.A.R. din str. Academiei 18-20 în timpul programului de lucru cu publicul.