Prima paginăDezvoltare profesională continuă › Proiectant / Consultant Case Pasive - ediția a II-a
Curs:

Proiectant / Consultant Case Pasive - ediția a II-a

13 aprilie - 24 mai 2018

Zilele în care se desfășoară cursul sunt: 13, 14 aprilie (la INCD URBAN-INCERC), 19, 20, 21 aprilie (la INCD URBAN-INCERC), 10, 11 mai (la INCD URBAN-INCERC), 24, 25 mai (la sediul OAR București). Orarul zilnic 9:00 – 18:00.

Cursul este organizat în 8 module care ating următoarele teme: introducere în conceptul de case pasive, anvelopa caselor passive, ferestre pentru case passive, etanșeitate și testul de verificare, principii legate de ventilația și încălzirea caselor pasive, analiza economică a caselor passive, certificarea caselor passive, supravegherea execuției și asigurarea calității, reabilitare cu componente pentru case passive, introducere în modul de lucru „designPH”, programul de calcul PHPP- Passive House Planning Package. Cursul intensiv este o combinație de prezentări, exerciții individuale, exerciții în grup și workshopuri.

În ziua de 26 mai va fi organizată o zi de exerciții de pregătire (opțională) în vederea susținerii examenului pentru Proiectant/Consultant Certificat de Case Pasive - Certified Passive House Designer / Consultant CEPH (opțional). Examenul va avea loc în data de 8 iunie 2018, la București, în limba română. Înscrierile pentru ziua de pregătire și pentru examen se fac separat.

Lectorii cursului vor fi: arh. Dragoș Arnăutu, arh. Norana Petre, dr. ing. Horia Petran, ing. Marius Șoflete, dr. ing. Szabolcs Varga