Prima paginăDezvoltare profesională continuă › A fi arhitect, de la dorințe la responsabilități. Rolul OAR
Conferință:

A fi arhitect, de la dorințe la responsabilități. Rolul OAR

26 martie 2018

luni 26 martie, după-amiaza de la 5 la 8, Liceul Miguel de Cervantes, lângă Casa Arhitecturii – Sf. Constantin 32

 Arhitectura poate oglindi o comunitate sau o națiune, poate fi o metaforă vie a acesteia. Noi, arhitecții, suntem cei care proiectăm această oglindă. Cum redăm imaginea societății? Cum influențăm spațiul public? Ce rol are OAR în promovarea arhitecturii de valoare? Ce rol au diversele etape profesionale, inclusiv stagiul, în dezvoltarea noastră ca profesioniști?

Pentru a discuta aceste subiecte și multe alte chestiuni relevante pentru profesia de arhitect, vă invităm să participați la conferința susținută de arh. Vlad Gaivoronschi, unul dintre membrii fondatori ai Ordinului Arhitecților și inițiator al Legii 184/2001, cu tema „A fi arhitect, de la dorințe la responsabilități. Rolul OAR”.

Evenimentul va avea loc între orele 17.00 – 20.00 și se va desfășura la în sala de festivități a Liceului Miguel de Cervantes, lângă Casa Arhitecturii, str. Sf. Constantin nr.32. Accesul este gratuit, dar înscrierea prealabilă este obligatorie, la linkurile de mai jos.

Începând cu anul 2008, arh. Vlad Gaivoronschi este reprezentantul OAR în Professional Practice Commission - International Union of Architects, comisie care a generat ghidul oficial UIA despre valoarea arhitecturii. Este, de asemenea, coordonatorul Ghidului de exercitare a profesiei al OAR, 2005-2006. Actualmente președinte al OAR Timiș, profesor la Facultatea de Arhitectură – Universitatea Politehnică Timișoara și asociat în biroul Andreescu&Gaivoronschi.