Prima paginăDezvoltare profesională continuă › Practica arhitecturii în jurul lumii
Curs:

Practica arhitecturii în jurul lumii

9 martie 2018

Cursul are ca temă noțiunea de „good design” în practica internațională de arhitectură, care conduce către modele de succes. Cum este folosită această noțiune la o scară globală? Care este oferta pe piața de arhitectură la nivel mondial? Cursul va explora piața de materiale și sisteme de construcții și aspecte ale colaborării internaționale în proiectare și execuție.  

Cursul se ține la sediul OAR București, subsol, între orele 9:30 și 16:30. Participanții vor primi materialele de curs printate.

Despre lector: 

Michael Perciali este arhitect, absolvent al UAUIM București, MA IIT Chicago. Are experiență de peste 40 ani în proiectare, în principal în SUA. În prezent lucrează ca arhitect / consultant pentru proiectare pentru GOV LABS cu Parsons Corp. Are experiență academică, fiind asistent pentru cursul FACILITY DESIGN FOR THE BIO-PHARMA la STEVENS INST OF TECH, NJ, profesor invitat la UAUIM (cursurile: International Building Codes, Sustainable Design, Planning / Programming (Pre-Design)).  Este membru OAR, AIA, NCARB, USGBC, GPRO, ISPE.