Prima paginăDezvoltare profesională continuă › Introducere în BIM (Building Information Modeling)
Curs:

Introducere în BIM (Building Information Modeling)

20 ianuarie 2018

Prezintă: arhitect Răzvan Gorcea, responsabil BIM în biroul Michel Rémon & Associés - Franța.

Conferința va avea loc pe 20 ianuarie 2017, orele 10.00, la Casa Mincu, strada Pictor Verona, nr 19 - sediul OAR Național.

Număr de locuri: 30. Taxa de participare: 80 lei pentru membru OAR, 150 lei pentru cei din afara OAR.

Pentru stagiari punem la dispoziție un număr de 10 locuri gratuite.

Înscrieri și alte informații pe contact@oar-bucuresti.ro. 
Data limita de înscriere: 17 ianuarie 2018, ora 16:00.

Prezentare
BIM este un proces de proiectare bazat pe crearea de modele digitale 3D care ajută la creșterea performanței prin integrarea, simularea și vizualizarea de date în modul în care construcțiile sunt planificate, proiectate, construite și întreținute.

Modalități de înscriere

Pentru înscriere este necesară achitarea taxei de participare, într-una din următoarele variante:

 - la casieria filialei – str. Sf. Constantin nr. 32, sector 1, București – unde se va semna și contractul cu OAR. Este necesar să aveți buletinul sau ștampila firmei (dacă doriți factura pe persoană juridică).

prin transfer bancar - Pentru aceasta, se trimit datele de facturare pe mail către filială –contact@oar-bucuresti.ro  În cazul în care doriți factura pe persoana fizică, este necesară și o copie după buletin. Dacă factura se face pe firmă, se trimit datele firmei (CIF, nr. din registrul comerțului, cont bancar, adresă și numele reprezentantului legal). Transferul se realizează în contul RO14BTRLRONCRT0295885004, deschis la Banca Transilvania Agenția Universitate. Dovada plății se va trimite pe mail la filială, contractul și factura în original urmând să fie înmânate participanților la curs.