Prima paginăDezvoltare profesională continuă › Învelitori
Curs:

Învelitori

10 martie 2017

În cadrul sesiunii februarie – aprilie 2017 a programului de dezvoltare profesională, Filiala București a Ordinului Arhitecților din România anunță cursul Învelitori – 10 martie 2017.

Problemele legate de învelitori - detalii de execuție, principii de proiectare și tehnologii de execuție - sunt importante pentru practica curentă a arhitecților. Cum evit să se formeze țurțuri, cum previn infiltrațiile, cât de rezistent e un tip de învelitoare sau altul sunt întrebări frecvente care se vor discuta în cadrul acestui curs.

Îndrumător: VIRGIL BACIU, fondator VALCON ROOFS SRL

Data: 10 martie 2017, între orele 9:00-16:00

Program:

9:00-10:00 Primire participanți

10:00-12:30 Prezentare și ilustrare practică + discuții

12:30-13:30 Pauză de cafea și gustare

13:30-16:00 Prezentare și ilustrare practică + discuții

Condiții de participare și înscrieri:

Număr de locuri: 30

Taxa de participare: 60 lei (membru OAR), 30 lei (stagiari OAR - în limita a 10 locuri), respectiv 80 lei (non membru OAR - în limita a 2 locuri)

Data limita de înscriere 7 martie 2017, ora 16:00

Locul de desfășurare:

Adresa: loc. Măgurele , str. Livezii , nr. 14 , jud. Ilfov

Harta: https://goo.gl/maps/nPfpWXv182v

Mod de sosire:

- Pentru cei care vin cu transportul public: cu tramvaiul 32, până la capăt; în față la magazinul Cora/șos. Alexandriei, vor fi preluați de noi cu mașinile companiei Valcon Roofs SRL, ora 8:50

Pentru cei care vin cu mașinile personale: de la intersecția calea Rahovei cu str. Antiaeriană și șos. Alexandriei, se merge spre Măgurele până la hala firmei OBBO BETERMAN pe partea dreapta; după hală se face imediat dreapta pe o alee betonată aproximativ 200 m.

Conținut:

Sisteme de învelitori metalice

Sisteme de învelitori ceramice

Sisteme de învelitori din ardezie

Sisteme de învelitori din șiță

Detaliile vor fi exemplificate în cadrul atelierului pe machete, mostre și prelucrare directă la fața locului.

Modalități de înscriere:

Pentru înscriere este necesară achitarea taxei de participare, într-una din următoarele variante:

- la casieria filialei – str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1, București – unde se va semna și contractul cu OAR. Este necesar să aveți buletinul sau ștampila firmei (dacă doriți factura pe persoană juridică).

- online, sau prin transfer bancar. Pentru aceasta, se trimit datele de facturare pe mail către filială – oarbuc@rdsmail.ro  În cazul în care doriți factura pe persoana fizică, este necesară și o copie după buletin. Dacă factura se face pe firmă, se trimit datele firmei (CIF, nr. din registrul comerțului, cont bancar, adresă și numele reprezentantului legal). Transferul se realizează în contul IBAN RO62 BRDE 410S V020 1326 4100, deschis la BRD suc. ACADEMIE. Dovada plății se va trimite pe mail la filială, contractul și factura în original urmând să fie înmânate participanților la curs.