Prima paginăDezvoltare profesională continuă › Structuri din lemn
Curs:

Structuri din lemn

4-5 martie 2017

Vă invităm să vă înscrieți la cursul Structuri din lemn, organizat de OAR București în sesiunea februarie – aprilie 2017 a programului de dezvoltare profesională.

Îndrumător: ing. Marius Șoflete

Data: 4 și 5 martie 2017

Locul:  Nod Makerspace - aceeași clădire cu La Firul Ierbii, Splaiul Unirii nr.160, cu acces separat. 

https://www.facebook.com/search/top/?q=nod%20makerspace

Ora: 4 și 5 martie - sâmbătă 10.00-16.00, duminică 10.00-14.00

Număr de locuri: 24

Taxa de participare: 160 lei (membru OAR), 100 lei (stagiari OAR - în limita a 4 locuri), respectiv 200 lei (non membru OAR - în limita a 2 locuri)

Data limita de înscriere: 24 februarie 2017, ora 12:00

Cursul abordează teme structurale de mare interes pentru arhitecți, iar cunoștințele acumulate își vor găsi rapid aplicabilitate în activitatea curentă de proiectare.

Conținut:

În completarea tematicii cursului vor fi prezentate, de către ing. Șerban Sfârlos, noțiuni de siguranță la incendiu pentru structurile din lemn. În contextul în care rezistența la foc este una dintre principalele probleme care se pun când vine vorba despre astfel de sisteme structurale, subiectul este vital pentru înțelegerea și stăpânirea acestora.

Modalități de înscriere

Pentru înscriere este necesară achitarea taxei de participare, într-una din următoarele variante:

- la casieria filialei – str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1, București – unde se va semna și contractul cu OAR. Este necesar să aveți buletinul sau ștampila firmei (dacă doriți factura pe persoană juridică).

- online, sau prin transfer bancar. Pentru aceasta, se trimit datele de facturare pe mail către filială – oarbuc@rdsmail.ro  În cazul în care doriți factura pe persoana fizică, este necesară și o copie după buletin.

Dacă factura se face pe firmă, se trimit datele firmei (CIF, nr. din registrul comerțului, cont bancar, adresă și numele reprezentantului legal). Transferul se realizează în contul IBAN RO62.BRDE.410S.V020.1326.4100, deschis la BRD suc. ACADEMIE. Dovada plății se va trimite pe mail la filială, contractul și factura în original urmând să fie înmânate participanților la curs.