Prima paginăDezvoltare profesională continuă › Conferința tehnică DULGHER
Conferință tehnică:

Conferința tehnică DULGHER

9 martie 2016

A VII-a ediție a conferinței tehnice DULGHER are loc în data de 9 martie 2016, la București. Conferința este organizată de Ordinul Arhitecților din România filiala București și firmele Euro-Hold și Inginerie Creativă Marius Șoflete.

Prin DULGHER dorim să creem o comunitate de specialiști din toate domeniile asociate construcțiilor din lemn – de la proiectare la execuție, de la legislație în domeniu la norme de practică, de la furnizori de materiale și producători de sisteme la beneficiari.

Conferința conține prezentări de proiecte realizate din lemn, în sisteme diferite, studii și experimente legate de construcțiile de lemn, precum și două expoziții (machete realizate de studenți arhitecți și fotografii din timpul execuției refugiului montan de la Călțun).

Participarea este deschisă tuturor profesioniștilor din domeniul construcțiilor de lemn, arhitecți, ingineri, producători, executanți ș.a., și se face cu înscriere prealabilă pe site-ul www.dulgher.ro

Conferința se va desfășura în sala de conferințe de la sediul TIAB, str. Pictor Verona nr. 17, lângă Casa Mincu, sediul Ordinul Arhitecților din România, începând cu ora 9:00.