Prima paginăAnunțuriaprilie 2024 › Eveniment Ziua porților deschise Ferrobeton - în cadrul programului Arhitect Antreprenor
30 aprilie 2024 • Evenimente

Eveniment Ziua porților deschise Ferrobeton - în cadrul programului Arhitect Antreprenor

Filiala București a OAR și Ferrobeton România a CRH Company organizează miercuri, 22 mai 2024, în intervalul orar 09:00 – 12:00, Ziua porților deschise Ferrobeton -  în cadrul programului Arhitect Antreprenor. Evenimentul are loc în fabrica Ferrobeton din Negoiești, județul Prahova, strada Neagoe Basarab nr.4. 

Pentru a participa la eveniment este nevoie să vă înscrieți în formularul de mai jos:

https://docs.google.com/forms/d/1Bl3oNAYdNAcQHPFTO6f0whgp-nuBCV4_VgRtk9HFNX4/edit

Numărul locurilor este limitat la 16, acestea vor fi ocupate în ordinea înscrierii până la atingerea numărului maxim.  

Vă rugăm să menționați dacă aveți nevoie de bocanci specifici, prin precizarea măsurii pe care o purtați, deoarece va fi un tur ghidat în unitatea de producție Ferrobeton și se impun toate măsurile de siguranță, inclusiv bocanci.

Organizatorul oferă posibilitatea transportului în ziua evenimentului. Plecarea se va face la ora 07:00 AM din fața sediului OAR București, str. Sf. Constantin nr. 32, sector 1. Este nevoie să precizați în formularul de înscriere dacă veți veni cu mașina personală sau cu microbuzul pus la dispoziție. Vizita în fabrica Ferrobeton din Negoiești este programată între orele 09:00 – 12:00. Dacă optați pentru a veni cu mașina personală, este nevoie să fiți prezenți la ora 09:00 la intrarea în fabrica Ferrobeton din Negoiești, județul Prahova, strada Neagoe Basarab nr.4. 

Evenimentul va cuprinde:

·         Prezentarea soluțiilor oferite de Ferrobeton – speaker va fi Sorin Dorobanțu, director executiv Ferrobeton România. 

·         Tur ghidat în fabrica - va fi parcurs întregul flux de producție, astfel încât participanții să descopere cum se produc elementele prefabricate din beton utilizate în proiectele de infrastructură (grinzi pentru poduri și pasaje, inele pentru construcția tunelurilor de metrou), dar și în structurile clădirilor.

·         Sesiune interactivă cu echipa de specialiști pe care îi are Ferrobeton România.