Prima paginăAnunțuriaprilie 2024 › Temele de discuție de la ultima întâlnire a Grupului de lucru educație, stagiu și pregătire profesională
15 aprilie 2024 • Agenda O.A.R. București

Temele de discuție de la ultima întâlnire a Grupului de lucru educație, stagiu și pregătire profesională

În ultima întâlnire a Grupului de lucru educație, stagiu și pregătire profesională care a avut loc vineri, 12 aprilie 2024, au fost abordate următoarele subiecte:

·         Raport despre cea de-a doua conferință „Modificările Codului Fiscal valabile de la 1 ianuarie 2024” organizată de OAR București în data de 28 martie. Discuțiile din cadrul evenimentului s-au axat pe schimbările fiscale BIA/ SRL, cu expertul în fiscalitate Gabriel Biriș.

·         Pregătirea conferinței zoom cu ing. Dragoș Marcu: "O privire critică asupra vulnerabilității fondului construit din București", eveniment care va avea loc în data de 29 aprilie. 

·         Conferința despre aria de competență a arhitectului de interior - stabilire vorbitori, invitați, materiale, eveniment care va avea loc în luna mai. 

·         Raportul sesiunii de acordare a dreptului de semnătură în luna martie 2024, document care subliniază o evoluție pozitivă.

·         Raportul RIBA 2024- despre arhitectură și AI în Anglia. Provocări, probleme etice, reducerea forței de muncă. Un procent de 41% din arhitecții membrii RIBA folosesc inteligența artificială  în proiectare.