Prima paginăAnunțuriaprilie 2024 › OAR organizează Cursul de prim ajutor pentru arhitecți în cadrul programului ARHITECȚI PENTRU VIAȚĂ
10 aprilie 2024 • Profesional

OAR organizează Cursul de prim ajutor pentru arhitecți în cadrul programului ARHITECȚI PENTRU VIAȚĂ

Ordinul Arhitecților din România (OAR) anunță startul primului Curs de prim ajutor pentru arhitecți în cadrul programului ARHITECȚI PENTRU VIAȚĂ, derulat în parteneriat cu Fundația pentru SMURD. 

Evenimentul de formare – adresat studenților arhitecți, membrilor și angajaților OAR – are loc sâmbătă, 13 aprilie, între orele 10:00 și 14:00, la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București, partener al evenimentului. 

Cursul este structurat în două părți, una teoretică, cealaltă practică și pe parcursul a patru ore va expune participanții la informații și tehnici de prim-ajutor – în mod particular, de recunoaștere și intervenție în caz de stop cardio-respirator – oferite de medici, paramedici, asistenți, studenți la medicină și voluntari SMURD. Participanții vor avea posibilitatea de a exersa individual aceste tehnici, pe manechine, în cadrul stațiilor practice, sub coordonarea echipelor de salvatori SMURD.  

Participarea este gratuită (în limita locurilor disponibile) și este deschisă membrilor și angajaților OAR și studenților arhitecți, cu posibilitatea implicării și a unui membru de familie (partener/ copil >13 ani).  

Înscrierea se poate face completând acest formular  

Termenul limită pentru înscriere este joi, 11 aprilie, ora 18:00

Detaliile referitoare la desfășurarea cursului vor fi transmise ulterior înscrierii, la adresa de email pusă la dispoziție prin intermediul formularului.