Prima paginăAnunțuriaprilie 2024 › Invitație participare la Atelierul despre inovație și artă în arhitectură
2 aprilie 2024 • Evenimente

Invitație participare la Atelierul despre inovație și artă în arhitectură

Filiala București a OAR și Romcim organizează miercuri, 17 aprilie 2024, în intervalul orar 18:00 – 21:00, Atelierul despre inovație și artă în arhitectură -  în cadrul programului Arhitect Antreprenor. Atelierul este susținut de Romcim și va fi prezentat de Adrian Râpanu – Value Added Products Manager Romcim. 

Data limită pentru înscrieri – 10 aprilie, ora 17:00, în limita a maximum 25 de locuri disponibile. Atelierul este gratuit, înscrierile se fac prin completarea formularului:

https://docs.google.com/forms/d/1FFCkBBhGKiU7424SG9yAsB_3UPd1U-o5kldcQMhNIn8/edit

Atelierul despre inovație și artă în arhitectură se desfășoară miercuri, 17 aprilie, în intervalul orar 18:00 – 21:00, în mansarda sediului OAR București din str. Sf. Constantin nr. 32, sector 1,  și se adresează membrilor OAR București. 

Atelierul susținut de Romcim va prezenta soluții moderne pentru construcțiile viitorului și va atinge următoarele puncte:

·         Discuții despre soluții moderne pentru construcțiile viitorului, cu gama specială de betoane Master de la Romcim;

·         Plan de dezvoltare a unei soluții potrivite pentru fiecare idee de proiect;

·         Atelier demonstrativ – unde vor fi prezentate informații despre ce înseamnă betonul autocompactant și tehnici de aplicare;

·         Sesiune de Q&A;

·         Networking.