Prima paginăAnunțurimartie 2024 › Invitație la un nou curs interactiv de karate tradițional și introducere concept „Fusion Arts”
27 martie 2024 • Evenimente

Invitație la un nou curs interactiv de karate tradițional și introducere concept „Fusion Arts”

Filiala Bucuresti a OAR vă invită să participați la al doilea cursul interactiv de karate tradițional și introducere în conceptul „Fusion Arts”  susținut de arh. Nicolae Postelnicu și Ina Postelnicu. Cursul se desfășoară în data de 9 aprilie, în spațiul Expohub și în mansarda filialei, din str. Sf. Constantin nr. 32, sector 1, în intervalul 18:00 - 20:00.

Conceptul de „Fusion Arts” îmbină armonios arta marțială karate tradițional cu arta coregrafică a dansului/baletului, precum și elemente de gimnastică, fiind un vector de plecare și comunicare interdisciplinară.

Nicolae Postelnicu este antrenor karate tradițional, centura neagră 4DAN, autor concept “Fusion Arts”, iar fiica sa, Ina Elena Postelnicu,  are centura neagră seniori 1DAN, este campioană națională, europeană și mondială, absolventă olimpică a Liceului de Coregrafie „Floria Capsali”.

Inițiativa celor doi își propune să aducă în atenția arhitecților necesitatea sportului și a mișcării pentru sănătate, relaxare.

Recomandăm îmbrăcămintea lejeră. Locurile sunt limitate la 30 de participanți, termenul limită de înscriere este luni, 8 aprilie.

Pentru a participa la acest curs interactiv din ziua de 9 aprilie, ora 18:00, este nevoie să vă înscrieți urmând linkul 

https://docs.google.com/forms/d/1Rbh3_-dsWRAiw-UCqi0bmElXQbOju9pT7l74nvDz2F8/edit