Prima paginăAnunțurimartie 2024 › Propuneri teme și înscriere la conferința „Modificările Codului Fiscal valabile de la 1 ianuarie 2024” organizată de OAR București în data de 28 martie
14 martie 2024 • Profesional

Propuneri teme și înscriere la conferința „Modificările Codului Fiscal valabile de la 1 ianuarie 2024” organizată de OAR București în data de 28 martie

Filiala Teritorială București a OAR, prin Grupul de lucru educație, stagiu și pregătire profesională, organizează în data de 28 martie o nouă conferință în care vor fi dezbătute modificările Codului Fiscal valabile de la 1 ianuarie 2024. 

Evenimentul va avea loc începând cu ora 18:30 și se va desfășura pe platforma Zoom.

Invitatul conferinței este domnul Gabriel Biriș, specialist în fiscalitate.  Vă invităm să vă alăturați acestei oportunități de a înțelege în profunzime impactul schimbărilor fiscale asupra exercitării profesiei prin completarea formularului de mai jos în care aveți posibilitatea sa adresati doua întrebări/teme care vor primi răspunsuri în conferința susținută de Gabriel Biriș:

https://docs.google.com/forms/d/1SVGMVQ4MrEXpCjQCywgFNztdOsqx6VXCAtrxSUxC7ug/edit

Numărul maxim de participanți este de 100 persoane, iar înscrierea se face prin completarea formularului de mai sus până în data de 27 martie, ora 16:00. 

Linkul de conectare va fi transmis în timp util tuturor celor înscriși. 

Gazda evenimentului din partea Filialei Teritoriale București a OAR este arh. Yvonne Toader, vicepreședinte Educație, stagiu și pregătire profesională din cadrul organizației.