Prima paginăAnunțurifebruarie 2024 › Invitație la Marțea arhitecților – 27 februarie 2024
21 februarie 2024 • Evenimente

Invitație la Marțea arhitecților – 27 februarie 2024

Primul eveniment Marțea arhitecților din anul acesta are loc pe 27 februarie. Vă invităm să veniți pregătiți pentru o seară în care veți fi în centrul atenției: veți vorbi și veți fi ascultați. Locul desfășurării este spațiul Expohub, din str. Sf. Constantin nr. 32, sector 1 și biblioteca din sediul filialei, în intervalul 18,00 - 22,00.

Începând cu ora 18:00 și până la ora 21:00,  vom avea spațiul bibliotecii din casa filialei transformat în studio de podcast. Asta deoarece ne dorim ca participanții la eveniment să vorbească despre ce înseamnă să fii arhitect din perspectiva unui arhitect. Adică despre cum se văd arhitecții pe ei înșiși, ce văd, respectiv ce și-ar dori să vadă în oglinda în care se privesc/sunt oglindiți.

Doritorii vor fi înregistrați video și audio, timpul alocat fiecăruia este de cinci minute maximum. Este o primă etapă din planul gândit de Grupul de Lucru Comunicare din cadrul OAR București, plan care își propune să aducă în atenția publicului larg profesia de arhitect.

Pentru a participa la Marțea arhitecților din ziua de 27 februarie este nevoie să vă înscrieți urmând linkul de mai jos:

https://docs.google.com/forms/d/1q4Zp4Jnd5gf91nWfYgF01RhLIOuBmY4Fq2Rew-Pr_iY/edit

Vă așteptăm, 

Echipa OAR București