Prima paginăAnunțurifebruarie 2024 › Cursul teoretic care a oferit arhitecților informații despre sisteme de ferestre pentru case eficiente energetic și pentru case pasive
15 februarie 2024 • Profesional

Cursul teoretic care a oferit arhitecților informații despre sisteme de ferestre pentru case eficiente energetic și pentru case pasive

In data de 6 februarie, echipa REHAU, reprezentată de Anca Ardeleanu, presales manager REHAU, a susținut Cursul teoretic cu exemple reale din piața construcțiilor: Sisteme de ferestre pentru case eficiente energetic și pentru case pasive. Evenimentul a fost organizat în cadrul programului Atelierul de Arhitectură al OAR București. 

Arhitecții care au participat la eveniment au aflat informații despre sistemul ARTEVO-Rehau, precum și despre cât de important este ca montajul ferestrelor să fie făcut corect. Echipa REHAU a prezentat pașii care trebuie urmați atunci când este vorba de poziționarea recomandată a ferestrelor pentru a fi obținută o eficiență termică crescută. Pornind de la faptul că în cazul caselor pasive apar costuri suplimentare atunci când este dorit un montaj profesional, au fost prezentate și produsele necesare pentru un astfel de montaj, precum și efectele unui montaj deficitar. 

De asemenea, au fost prezentate avantajele și dezavantajele ferestrelor PVC versus cele de aluminiu. 

Arhitecții prezenți la eveniment au avut posibilitatea să adreseze întrebări echipei REHAU și au primit suport tehnic pentru situațiile care apar în montarea ferestrelor PVC.