Prima paginăAnunțuridecembrie 2023 › La mulți ani, FAI!
11 decembrie 2023 • Evenimente

La mulți ani, FAI!

Ultimul vernisaj din acest an de la Expohub OAR București s-a desfășurat pe 7 decembrie, expoziția „20 de ani de Facultate de Arhitectură de Interior” fiind gândită pentru aniversarea celei mai tinere facultăți din cadrul UAUIM. 

Expoziția realizată de către FAI prin proiectul RAID UAUIM 2023 a adus la un loc oameni care și-au dorit să marcheze un moment important pentru cea mai tânără facultate din UAUIM.

Retrospectiva evenimentelor realizate de către comunitatea academică a facultății în anul universitar 2023 a prezentat nenumărate proiecte și inițiative, dintre cele mai diverse. De la proiectul „20 FAI – De la grafică și design la produs de arhitectură de interior” la proiectul “CASA” ori „Bioinspired forms – Forme inspirate din natură”. 

Cei prezenți la vernisaj au vorbit despre importanța educării viitorilor clienți de arhitectură, încă de mici, despre performanță și despre cum se prezintă FAI în lume, despre obiectivele facultății și despre importanța felului în care se așează lucrurile în matca, urmând pașii firești și corecți.

20 de ani de Facultate de Arhitectură de Interior”  va putea fi vizitată până pe 6 ianuarie 2024, fiind găzduită de spațiul expozițional al OAR București din strada Sf. Constantin nr. 32, în timpul programului de lucru al filialei: L-J 10.00-17.00 & V 10.00-14.00.