Prima paginăAnunțurinoiembrie 2023 › Conferințe de stagiu pentru obținerea dreptului de semnătură
17 noiembrie 2023 • Profesional

Conferințe de stagiu pentru obținerea dreptului de semnătură

Conferințele de stagiu vin în sprijinul arhitecților care intenționează să participe la sesiunea de interviuri pentru obținerea dreptului de semnătură. În cadrul acestor conferințe, candidații primesc informații despre întregul proces, așteptările membrilor comisiei, și au oportunitatea să-și clarifice eventuale întrebări legate de acest demers.

Înainte de sesiunea de interviuri programată în perioada noiembrie - decembrie 2023, OAR organizează o conferință de stagiu online, la care sunt invitați să participe, în primul rând, arhitecții stagiari, candidații la interviu cu cel puțin 5 ani de experiență și responsabilii de stagiu.

Pentru mai multe informații despre stagiu și normele metodologice, precum și despre seria de interviuri OAR Young și seria de interviuri cu membrii CNADS, puteți accesa următorul link: https://oar.archi/exercitarea-profesiei/stagiul/

Evenimentul va avea loc marți, 21 noiembrie, începând cu ora 17:00 și se va desfășura sub forma unui webinar pe platforma Zoom. Acesta va include un dialog cu arhitecții Anca Pop, Tudor Elian și Matei Eugen Stoean, care vor împărtăși povești autentice din propriile lor experiențe legate de stagiu și interviurile pentru obținerea dreptului de semnătură. Discuția va fi moderată de arhitectul Cristian Blidariu, Vicepreședinte OAR pentru Educație și Pregătire Profesională.
Evenimentul va beneficia și de prezența lui Iulian Țepure, secretar OAR, care va completa dezbaterile cu aportul său valoros.

Participarea la eveniment necesită o înregistrare prealabilă la următorul link:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_PTx_RTelSwWuDltk1LJYwA

Detaliile de conectare vor fi comunicate individual prin e-mail, în limita locurilor disponibile.

Numărul de locuri disponibile este de 1000, iar prioritatea va fi acordată arhitecților stagiari, candidaților cu cel puțin 5 ani de experiență pentru interviul de obținere a dreptului de semnătură, precum și responsabililor de stagiu. Evenimentul nu va fi transmis în timp real sau înregistrat pe pagina de Facebook a OAR.

Vă așteptăm!

________________________

Ordinul Arhitecților din România
str. Arthur Verona, Pictor nr.19
010312, București, România
e-mail: amalia.enache@oar.archi
www.oar.archi