Prima paginăAnunțurinoiembrie 2023 › Gala de premiere a Anualei de Arhitectură București 2023, ediția a XXI-a – 16 noiembrie 2023, ora 18:30, la Sala Tronului - MNAR
14 noiembrie 2023 • Evenimente

Gala de premiere a Anualei de Arhitectură București 2023, ediția a XXI-a – 16 noiembrie 2023, ora 18:30, la Sala Tronului - MNAR

Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România organizează Gala de premiere a Anualei de Arhitectură București 2023, ediția a XXI-a. 

Evenimentul are o dublă semnificație și este organizat joi, 16 noiembrie 2023, de la ora 18:30, la Sala Tronului din cadrul Muzeului Național de Artă al României, de Ziua Patrimoniului Mondial UNESCO.

Anuala de Arhitectură București (AAB) este unul dintre cele mai importante evenimente de arhitectură contemporană din România și din Sud-Estul Europei. Aceasta este organizată de Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România și premiază, prin jurii internaționale de profesioniști recunoscuți, producția de arhitectură contemporană autohtonă, expunând-o astfel publicului larg.

Întregul eveniment se desfășoară cu un public invitat, avizat, interesat de acest subiect și va fi integral transmis online pe canalele oficiale ale OAR București și ale Anualei de Arhitectura București, având astfel vizibilitate în toată țara.

Anuala recompensează nu doar arhitectul, ci și întreagă echipă care participă la buna implementare a unui proiect și a unei  construcții: clientul de arhitectură, antreprenorul, constructorul, inginerul. Deviza premiilor Anualei de Arhitectură București este: Good Team, Good Architecture!

Anuala de Arhitectură București 2023 are Înaltul Patronaj al Ministerului Culturii și al Institutului Cultural Român. Partenerii instituționali sunt: UAR, UAUIM, ASAR. Partenerii strategici sunt: Wienerberger, Tondach, Terca, Alumil, Rehau, Blum, Nativo, Semmelrock, AllBim, Activ Invest, Alukhonigstal, Holcim, Rida. Anuala este un program finanțat prin Timbrul de Arhitectură.

Intrarea se face numai pe bază de invitație.
Vă mulțumim pentru înțelegere!