Prima paginăAnunțurinoiembrie 2023 › Inclusive Cities în Sediul ING Hubs – eveniment care se petrece în armonie
10 noiembrie 2023 • Evenimente

Inclusive Cities în Sediul ING Hubs – eveniment care se petrece în armonie

Inclusive Cities este prima conferința internațională din spațiul public românesc dedicată incluziunii și arhitecturii. Evenimentul este organizat de Anuala de Arhitectură București 2023 în data de 15 și 16 noiembrie și aduce în România 10 profesioniști arhitecți recunoscuți la nivel internațional pentru demersul lor incluziv în arhitectură și design.

Pentru data de 15 noiembrie 2023, suntem bucuroși și onorați să vă invităm de la ora 10,00, în sediul ING Hubs, Calea Victoriei 174-176. Accesul se face din Bd. Dacia. Spațiul care găzduiește conferința Inclusive Cities este Auditoriumul clădirii, la parter.

Ce reprezintă Auditoriumul?

Auditoriumul face parte din conceptul de arhitectură de interior a clădirii bazat pe un set de „obiecte curioase” – spații neașteptate, care surprind vizitatorul și încurajează explorarea. Arhitectura de interior a clădirii a fost concepută de arhitecții Tudor Vlăsceanu și Ciprian Rășoiu. 

Auditoriumul este gândit să găzduiască evenimente mari și are toate dotările necesare, capacitatea maximă fiind de 130 de persoane, la care se adaugă locurile aferente micul cafe-bar din foaier. Spațiul este proiectat cu un maxim de eficiență prin construirea a două grinzi supradimensionate care se sprijină doar în 4 puncte în întreaga încăpere. Rezultatul este unul spectaculos pentru vizitatori care pot aprecia atât funcționalitatea, cât și atracția estetică la intrarea în structură.

Mai multe detalii despre conceptul clădirii ING Hubs aici

Mulțumim mult ING Hubs România pentru implicare! Spațiul oferit cu generozitate pentru desfășurarea Conferinței internaționale Inclusive Cities este în armonie cu tema evenimentului, suntem onorați, apreciem gestul la justa lui valoare. 

Credit foto: Ioana Marinescu & Laurian Ghinitoiu.