Prima paginăAnunțurinoiembrie 2023 › Eric Huybrechts - „Schéma directeur de la région Île-de-France” în cadrul conferinței internaționale Inclusive Cities
6 noiembrie 2023 • Evenimente

Eric Huybrechts - „Schéma directeur de la région Île-de-France” în cadrul conferinței internaționale Inclusive Cities

Conferința internațională Inclusive Cities este un eveniment organizat de Anuala de Arhitectură București 2023, ediția a XXI-a, care se desfășoară în zilele de 15 și 16 noiembrie 2023. Conferința găzduiește în data de 16 noiembrie și expunerea publică susținută de Eric Huybrechts  - „Schéma  directeur de la région  Île-de-France”. Locul de desfășurare este Muzeul Național de Artă al României în Sala Tronului, începând cu ora 14:30.

Eric este arhitect senior și planificator urban/regional, membru al Isocarp, ICOMOS, responsabil cu parteneriatele urbane, și ofițer al Ordinului Regal Sahametrey, Regatul Cambodgiei. El reprezintă ICOMOS în cadrul Forumului profesional Habitat. Este manager al afacerilor internaționale la Direcția generală a Institutului din Regiunea Paris (www.institutparisregion.fr). A acumulat o vastă experiență în domeniul planificării urbane și regionale în calitate de expert, șef de echipă, coordonator de proiecte și consilier tehnic în mari metropole și regiuni din peste 25 de țări.

În cadrul conferinței Inclusive Cities vor fi mai multe prezentări și dezbateri susținute de keynote speakeri internaționali și  lansări  de carte. La final, o dezbatere comună pe tema profesiei de arhitect, a incluzivității și a orașului București, va sintetiza întreg parcursul zilei de 15 noiembrie 2023.

Locul de desfășurare a Conferinței internaționale Inclusive Cities în data de 16 noiembrie este Muzeul Național de Artă al României în Sala Tronului, începând cu ora 14:30. Evenimentul și conferințele se desfășoară  în limba engleză și franceză. Accesul se face doar pe baza înscrierii online.

Programul evenimentelor conferinței va fi publicat în curând. 

Numărul locurilor disponibile este 200. 

Pentru detalii, vă rugăm să ne scrieți la adresa: 

secretariat@oar-bucuresti.ro

Telefon: 

021-3039226

Pentru înscriere - accesați link.