Prima paginăAnunțurioctombrie 2023 › Cursul tehnic de montaj ferestre PVC eficiente energetic - primul curs organizat în cadrul programului Atelierul de Arhitectură
23 octombrie 2023 • Profesional

Cursul tehnic de montaj ferestre PVC eficiente energetic - primul curs organizat în cadrul programului Atelierul de Arhitectură

Echipa REHAU a prezentat săptămâna trecută -  Cursul tehnic de montaj ferestre PVC eficiente energetic, organizat în cadrul programului Atelierul de Arhitectură, al OAR București.

Anca Ardeleanu, presales manager REHAU, a detaliat studii de caz din piața construcțiilor. Prezentările făcute s-au axat pe importanța unui montaj corect și procesul de montare a ferestrelor, în cele mai mici detalii. Au fost prezentate informații despre etapele montajului: fixare, etanșare, izolare, precum și despre poziționarea recomandată a ferestrelor pentru o eficiență termică crescută. Cei prezenți la curs au fost informați despre produsele necesare în vederea unui montaj corect, precum și despre efectele unui montaj deficitar. 

Cursul tehnic de montaj ferestre PVC eficiente energetic a fost apreciat de arhitecții numeroși prezenți la eveniment. Informațiile tehnice au fost bine structurate , iar studiile de caz - analizate minuțios. 

Evenimentul s-a desfășurat pe 17 octombrie și a fost oferit gratuit celor care și-au dorit să participe, în urma unei înscrieri prealabile. Din partea Filialei Teritoriale București a OAR a participat Yvonne Toader, vicepreședinte educație, stagiu și pregătire profesională.