Prima paginăAnunțurioctombrie 2023 › SHARE România 2023: Inovații în designul fațadelor și siguranța clădirilor
4 octombrie 2023 • Evenimente

SHARE România 2023: Inovații în designul fațadelor și siguranța clădirilor

Ediția a 30-a a Forumului Internațional de Arhitectură SHARE România 2023 se desfașoară în București, în perioada 1-2 noiembrie, la Radisson Blu Hotel București. Este un eveniment pentru specialiștii din arhitectură, inginerie și construcții, care se va desfășura la București în perioada 1-2 noiembrie, fiind organizat de SHARE Architects.

Agenda SHARE România 2023 este fundamentată pe evenimente cheie în cele două zile: Tech-Arch Day, pe 1 noiembrie și Inspire & Design Day, pe 2 noiembrie.

Prima zi cuprinde două conferințe SHARE Expert meeting: „Design sustenabil de fațadă” și „Siguranța la incendiu și proiectarea fațadelor”. A doua zi este un prilej pentru conexiuni strânse în cadrul comunității arhitecturale, cu invitați din mediul internațional și local, prezentări de proiecte inovatoare, abordări revoluționare și idei vizionare.

În premieră, SHARE România 2023 găzduiește și expoziția de arhitectură „Blueprints of Innovation: Showcasing Architecture’s Leading Firms”, care reunește expozițiile birourilor invitate: ADNBAAndreescu&GaivoronschiADGDico&Țigănaș și Picktwo.

Ediția de anul acesta va avea loc la Radisson Blu Hotel București și va include prezentări ale unor speakeri precum: Odile DecqEmre ArolatGabriela Etchegaray și Luca Molinari.

SHARE România este un eveniment anual organizat de SHARE Architects care adună peste 500 de experți naționali și internaționali, de la arhitecți și ingineri la investitori și reprezentanți ai autorităților.

Forumul SHARE Romania 2023 este organizat de SHARE Architects în parteneriat cu Ordinul

Arhitectilor din România, OAR București, Asociația Inginerilor de Instalații din România, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, partenerul oficial Șișecam, partenerii principali: Zumtobel, Lamilux, Isopan, Ceresit, Aluprof, Metigla si partenerii Etem, Proventuss, Rockwol, Exalco, Skylux, Agrob Buchtal, Vandersanden, Green Wall Design. Sponsorul acestei editii este Steel Auction Market, iar partenerul creativ este Picktwo.

Membrii OAR București  beneficiază de o reducere de 20% la biletele standard. 

Înregistrarea la Forumul Internațional de Arhitectură SHARE România 2023 se face aici:

https://share-architects.com/

Alte detalii despre program și speakerii prezenți găsiți pe siteul:

SHARE Romania 2023 Forum - SHARE Architects (share-architects.com)

Totodată, vă invităm să urmăriți noutățile privind evenimentele SHARE pe următoarele pagini oficiale:

Facebook:  https://www.facebook.com/sharearchitectscom

Instagram: https://instagram.com/sharearchitects?igshid=MzRlODBiNWFlZA

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/sharearchitects