Prima paginăAnunțuriseptembrie 2023 › Podcast OAR București despre profesie, profesionalism și profesioniști - o discuție necesară și oportună
7 septembrie 2023 • Agenda O.A.R. București

Podcast OAR București despre profesie, profesionalism și profesioniști - o discuție necesară și oportună

Podcast OAR București - pe direcția strategică #ArhitectForum - se activează o dezbatere despre profesie, profesionalism și profesioniști printr-o serie de podcasturi.

Gazda podcastului este arh. Andrei Fenyo - vicepreședinte OAR București, iar invitați sunt arh. Smaranda Baciu - membru al Consiliului Teritorial și arh. Cătălin Berescu - membru al Colegiului Director.

Cei trei arhitecți au făcut o introducere în contextul profesiei de arhitect, căutând posibile răspunsuri la întrebări precum: când este nevoie de profesioniști; ce este domeniul de competență; ce este o profesie; de ce apare o profesie; în ce constă activitatea profesională; ce este profesionistul.

Discuția poate fi urmarită accesând linkul: 

Am gândit un scurt sondaj de opinie la care vă invităm să participați: trebuie să alegeți un răspuns la întrebarea din chestionarul* de mai jos

https://docs.google.com/forms/d/1sX008Zq6kjkSskSCN3DcosNhQ0Bgid0wGZwD482vnMY/edit?ts=64f59eaa

*Nu colectăm adrese de e-mail prin intermediul acestui sondaj de opinie. Prelucrarea informațiilor este strict în scop statistic și pentru a organiza conținutul următoarelor podcasturi pe această temă. 


Vezi toate podcasturile OAR București