Prima paginăAnunțuriseptembrie 2023 › Invitație conferință de stagiu - miercuri, 6 septembrie
4 septembrie 2023 • Profesional

Invitație conferință de stagiu - miercuri, 6 septembrie

Conferințele de stagiu vin în sprijinul arhitecților care intenționează să participe la sesiunea de interviuri pentru obținerea dreptului de semnătură. În cadrul acestor conferințe, candidații primesc informații despre întregul proces și au oportunitatea să-și clarifice eventuale întrebări legate de acest demers.

Înainte de sesiunea de interviuri programată în perioada septembrie - octombrie 2023, OAR organizează o conferință de stagiu online, la care sunt invitați să participe, în primul rând, arhitecții stagiari, candidații la interviu cu cel puțin 5 ani de experiență și responsabilii de stagiu.

Pentru mai multe informații despre stagiu și normele metodologice, precum și despre seria de interviuri OAR Young și seria de interviuri cu membrii CNADS, puteți accesa următorul link: https://oar.archi/exercitarea-profesiei/stagiul/

Evenimentul va avea loc miercuri, 06 septembrie, începând cu ora 17:00 și se va desfășura sub forma unui webinar pe platforma Zoom. Acesta va include prezentări ale invitaților - arhitecții Șerban Țigănaș și Mihai Drișcu - urmate de o sesiune de întrebări și răspunsuri. Discuția va fi moderată de arhitectul Cristian Blidariu, vicepreședinte OAR pentru Educație și Pregătire Profesională în perioada 2022-2026.

Participarea la eveniment necesită o înregistrare prealabilă la următorul link: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_xs0RbZn9Ti2DHC3Obb96dQ . Detaliile de conectare vor fi comunicate individual prin e-mail, în limita locurilor disponibile.

Numărul de locuri disponibile este de 1000, iar prioritatea va fi acordată arhitecților stagiari, candidaților cu cel puțin 5 ani de experiență pentru interviul de obținere a dreptului de semnătură, precum și responsabililor de stagiu. Evenimentul nu va fi transmis în timp real sau înregistrat pe pagina de Facebook a OAR.

Pentru mai multe detalii despre invitați și ceilalți membri ai comisiei Proiectul OAR și Interviurile cu membrii CNADS, vă invităm să accesați:https://oar.archi/exercitarea-profesiei/stagiul/interviuri-cu-membrii-cnads/

Șerban Țigănaș: https://www.youtube.com/watch?v=5JJqde7Xve0&list=PLnZx6XmeCaDvyiVupdZsJZwMg867qqqRo 

Mihai Drișcu:
https://www.youtube.com/watch?v=ZUGWhkZqIW0 

Vă așteptăm!


arh. Amalia Enache
Consultant Formare profesională și Stagiu
Ordinul Arhitecților din România


Str. Arthur Verona, Pictor nr.19
010312, București, România
tel/fax: 021 317 26 34, 0728 872 150
e-mail: amalia.enache@oar.archi
mobil: 0724 424 015
www.oar.archi