Prima paginăAnunțuriiunie 2023 › FAI – expoziția care spune povestea studenților de la Facultatea de Arhitectură de Interior
26 iunie 2023 • Evenimente

FAI – expoziția care spune povestea studenților de la Facultatea de Arhitectură de Interior

Vernisajul expoziției FAI de la Expohub OAR București care a avut loc joi, 22 iunie, a fost despre cum arhitectura de interior vorbește de la sine despre frumos, imaginație, dedicare, inovare, implicare. Prima expoziție de proiecte semnate de către studenții Facultății de Arhitectură de Interior prezentă în spațiul expozițional al Filialei Teritoriale București a OAR este despre bucuria de a munci.

Expoziția a fost gândită să acopere cât mai mult din munca studenților de la Facultatea de Arhitectură de interior: proiecte de an, proiecte de diplomă, schițe, machete, proiecte tehnice, informații despre facultate și prezentări video.

Puteți admira proiecte despre restaurarea bisericii Sfinții din cimitir, despre simbioza dintre trecut și prezent, vechi și nou, despre memoria locului și memoria comunismului. Sunt expuse instalații de eveniment și cronici cum este cea a unui dans de cameră - casa Cesianu. Sunt prezente proiecte premiate la concursuri naționale de design de mobilier. Și acestea sunt doar câteva exemple. Le puteți admira pe toate până pe 3 iulie în cadrul Expohub Oar București, din strada Sf. Constantin nr. 32, în timpul programului de funcționare a filialei.

Felicitări tuturor expozanților, suntem bucuroși că le putem fi alături, ne vedem pe 27 iunie să admirați expoziția la Marțea arhitecților, ultima ediție din această vară. Vă invităm la o petrecere în casa OAR București unde să fim alături de arhitecții de interior și să discutăm despre cum poate fi făcută integrarea reală a acestora în OAR.