Prima paginăAnunțurimai 2023 › Pregătire pentru examenul de verificator de proiecte – sesiune de întrebări și răspunsuri
24 mai 2023 • Agenda O.A.R. București

Pregătire pentru examenul de verificator de proiecte – sesiune de întrebări și răspunsuri

Marți, 23 mai, la sediul Filialei Teritoriale București a OAR, a avut loc o sesiune de întrebări și răspunsuri (Q&A) pentru arhitecții care s-au înscris la examenul de verificator de proiecte, care are loc pe 26 iunie. Evenimentul a fost organizat de Grupul de Lucru educație, stagiu și pregătire profesională.

Emil Roșca a susținut o prezentare cu informații clare și concise despre ce înseamnă statutul de verificator de proiecte. Au fost punctate aspecte importante ale relației cu clienții, cu autoritățile, respectiv cu beneficiarul din postura de verificator de proiecte. S-a vorbit despre responsabilități și limite, despre cât de important este ca cei care își doresc să devină verificatori să fie conștienți de importanța statutului pe care îl dobândesc.

Discuția despre examenul în sine a fost cu exemple concrete: ce trebuie să facă concurenții, cum să se pregătească și cum să abordeze examenul

S-au discutat și aspecte care țin de legislație, de cum trebuie abordată, inclusiv despre ce înseamnă un răspuns de sinteză. 

Baftă multă tuturor celor înscriși la examen!