Prima paginăAnunțuriaprilie 2023 › ARCHI/FACES - expoziție de ilustrație la Expohub OAR București
26 aprilie 2023 • Evenimente

ARCHI/FACES - expoziție de ilustrație la Expohub OAR București

În perioada 27 aprilie – 9 mai 2023, la Expohub OAR București, din strada Sf. Constantin nr. 32, va fi găzduită expoziția de ilustrație ARCHI/FACES semnată de artistul plastic Rodica Săvulescu. Vernisajul are loc joi, 27 aprilie 2023, ora 18.00.

ARCHI/FACES  spune povestea Bucureștiului printr-o serie de ilustrații cu personaje inspirate din elemente de arhitectură: fațade, motive decorative, ferestre sau uși – antropomorfizate și privite dintr-o nouă perspectivă ludică și nonconformistă.

Expoziția are totodată și o componentă activistă – prin transformarea clădirilor în personaje, proiectul își propune să dea o nouă față elementelor de patrimoniu care sunt adesea trecute cu vederea în graba cotidiană, propunând redescoperirea și revalorificarea lor.

La vernisajul expoziției va avea loc un performance susținut de Mugur Grosu, acompaniat de piese sonore compuse de artiști din portofoliul SEMI SILENT.

Expoziția ARCHI/FACES poate fi vizitată în perioada 27 aprilie – 9 mai la Expo HUB OAR București, de luni până jo în intervalul orar 10.00 – 16.00, iar vineri între 10.00 – 14.00.