Prima paginăAnunțuriaprilie 2023 › Invitație gratuită la Pria Evironment Conference - 6 aprilie 2023 la Biblioteca Națională a României
3 aprilie 2023 • Evenimente

Invitație gratuită la Pria Evironment Conference - 6 aprilie 2023 la Biblioteca Națională a României

PRIAevents organizează conferința PRIA Environment – joi, 6 aprilie 2023, de la 9,30, la Biblioteca Națională a României, sala Mircea Eliade, în blv. Unirii nr. 22. Este una dintre cele mai importante platforme de dezbateri despre temele semnificative de mediu organizate în acest an.

În cadrul acestei ediții a conferinței Pria Environment sunt aduse împreună companiile din domeniul mediului, producătorii, retailerii și autoritățile centrale și locale. Dezbaterea se va concentra pe dezbaterea temelor esențiale de mediu precum: Ord. 133, Ord. 125, taxa pe plastic și alte teme relevante la momentul actual.

Evenimentul este interactiv, se vor purta dialoguri consistente, astfel încât la finalul acestuia să existe propuneri concrete și idei trasate, dar și pentru a vedea cum pot fi atinse țintele de colectare și cum poate fi transpusă cât mai eficient legislația UE în cea națională.

Arhitecții înscriși în Filiala Teritorială București a O.A.R. pot participa gratuit la conferință, detalii despre înscriere și desfășurarea evenimentului găsiți în linkul de mai jos:

https://stats.sender.net/campaigns/5o9B/preview