Prima paginăAnunțurimartie 2023 › GdL Reglementări - reuniune pentru siguranța la foc a construcțiilor
23 martie 2023 • Agenda O.A.R. București

GdL Reglementări - reuniune pentru siguranța la foc a construcțiilor

O nouă întâlnire a Grupului de Lucru (GdL) Reglementări a avut loc marți, 21 martie 2023.

Coordonat de arh. Andrei Fenyo și avându-i ca membri pe Smaranda Baciu, Mihaela Hărmănescu, Bogdan Brănescu, Mihai Munteanu, Karoly Nemeș și Vlad Popescu, GdL Reglementări a organizat o reuniune de lucru la care a invitat-o pe arh.Olivia Collavini pentru a discuta pe marginea documentului cu observații și propuneri de imbunătățire a proiectului de normativ privind siguranța la foc a construcțiilor - P118/1999.

Livrabilul este rezultatul a două luni de colaborare dintre inițiatoarea demersului cu aproximativ zece specialiști/verificatori care au trecut în revista normativul, articol cu articol, formulând observații de formă, dar mai ales de conținut. 

Discuțiile din grup au permis clarificarea unor aspecte legate de procesul privind inițiativele legislative, colaborarea OAR-OAR București în acest domeniu, precum și modul în care funcționează etapele de validare/aprobare a actelor normative, timpii de consultare și existența ferestrelor de oportunitate pentru a putea fi exprimate opinii, propune modificări și/sau formula observații.