Prima paginăAnunțurifebruarie 2023 › Conferință stagiu luni 27 februarie
13 februarie 2023 • Profesional

Conferință stagiu luni 27 februarie

Conferințele de stagiu vin în sprijinul arhitecților care intenționează să participe la sesiunea de interviuri pentru acordarea dreptului de semnătură. În cadrul acestor conferințe, candidații primesc informații despre întregul proces, despre așteptările membrilor comisiei și, de asemenea, au ocazia să li se răspundă la eventuale întrebări legate de acest demers.

Premergător sesiunii de interviuri planificate în perioada 13 - 31 martie 2023, OAR organizează în mediul online o conferință de stagiu la care sunt invitați să participe, în primul rând, arhitecți stagiari, candidații la interviu cu o experiență de minim 5 ani și responsabilii de stagiu.

Mai multe informații despre stagiu, normele metodologice, precum și seria de interviuri OAR Young se găsesc AICI

Întâlnirea va avea loc luni, 27 februarie, începând cu ora 17:00 și se va desfășura sub forma unui webinar pe platforma Zoom. Webinarul va consta în prezentări ale invitaților: arh. Daniela Negrișanu și arh. Tiberiu Bucșa, urmate de o sesiune de întrebări și răspunsuri. 

Discuția va fi moderată de arh. Cristian Blidariu (Vicepreședinte OAR 2022-2026 - Educație și pregătire profesională). 

Participarea la eveniment se va face în baza unei înscrieri în prealabil la linkul de AICI

Detaliile de conectare se vor transmite prin e-mail, individual, în limita locurilor disponibile.

Sunt disponibile 1000 de locuri, acestea fiind acordate cu prioritate arhitecților stagiari și candidaților la interviul pentru acordarea dreptului de semnătură cu o experiență de cel puțin 5 ani, precum și responsabililor de stagiu. Evenimentul nu va fi transmis în timp real sau ca înregistrare pe pagina de Facebook a OAR.

Vă așteptăm! 

arh. Amalia Enache
Consultant Formare profesională și Stagiu

Ordinul Arhitecților din România
str. Arthur Verona, Pictor nr.19
010312, București, România
tel/fax: 021 317 26 34, 0728 872 150
e-mail: amalia.enache@oar.archi
www.oar.archi