Prima paginăAnunțuriianuarie 2023 › Concursul de solutii „Tabără incluzivă” a intrat în linie dreaptă
17 ianuarie 2023 • Profesional

Concursul de solutii „Tabără incluzivă” a intrat în linie dreaptă

Vă amintim că mai sunt 14 zile în care puteți depune proiectele pentru concursul de soluții “Tabără incluzivă”, data limită pentru predarea proiectelor este luni, 30 ianuarie 2023. Scopul concursului este construirea primei tabere incluzive din România.

Lansat în septembrie 2022, concursul de soluții este organizat de către Filiala Teritorială București a O.A.R. și Asociația Help Autism, prin Anuala de Arhitectură București 2022, cu sprijinul ASAR și AMAIS, cu girul O.A.R. Național.

Inițiatorul demersului este organizația non-guvernamentală Asociația Help Autism, aceasta fiind și beneficiarul proiectului contractat în urma concursului de soluții.

Misiunea Asociației Help Autism este de a crește șansele copiilor și tinerilor cu minți și abilități diverse de a se dezvolta la potențialul lor și de a se integra social.

Concursul selectează cea mai buna soluție de arhitectură și se încheie prin semnarea contractului pentru proiectarea primei tabere dedicată copiilor și tinerilor, indiferent de abilități sau dizabilități, care se va construi în România în ultimii 30 de ani.

Tabăra incluzivă va fi construită de comunitate din fonduri atrase de la donatori individuali și companii.

https://concurs.oar-bucuresti.ro/tabara-help-campus/