Prima paginăAnunțuridecembrie 2022 › Invitație la Galeria de pictură a Centrului Expozițional Documentar al UAUIM
13 decembrie 2022 • Evenimente

Invitație la Galeria de pictură a Centrului Expozițional Documentar al UAUIM

Sunteți invitați la Galeria de pictură a Centrului Expozițional Documentar al UAUIM, marți, 13 decembrie 2022, începând cu ora 18:00. Este marcată încheierea proiectului „Branding: Istorie și Design în UAUIM”, acronim B:ID UAUIM. Acesta este finanțat prin FFSCU-2022-003 domeniul H. Cercetare strategică și dezvoltarea cercetării în UAUIM, finanțat din Fondul pentru Finanțarea Cercetării Științifice Universitare UAUIM 2022, din bugetul Ministerului Educației.

Astfel, este continuat demersul de promovare și diseminare a valorilor identitare din Școala de Arhitectură până în zilele noastre, broșura acesteia integrându-se firesc în seria tematică „Din colecțiile Școlii de Arhitectură”.

Vor fi prezentate rezultatele cercetării documentare intreprinse în arhivele, Biblioteca și Centrul Expozițional Documentar al UAUIM, sub forma unor panouri expoziționale și a unei broșuri ce sintetizează direcțiile de promovare ale identității instituționale a Școlii de Arhitectură, de-a lungul timpului, sub diferitele sale denumiri (Școala, Institutul, Universitatea de Arhitectură), precum și a dezvoltării ofertei educaționale prin înființarea Facultății de Urbanism și a celei dedicate Arhitecturii de Interior.

Expoziția va rămâne deschisă până pe 13 ianuarie 2022, de luni-vineri între 10-15.

Mai multe despre proiect:
https://www.uauim.ro/cercetare/ffcsu-2022/b-id-uauim/.