Prima paginăAnunțurinoiembrie 2022 › Vernisaj „BAUHAUS 2022” la Expohub OAR București
15 noiembrie 2022 • Evenimente

Vernisaj „BAUHAUS 2022” la Expohub OAR București

În data de 10 noiembrie 2022, la sediul Filialei Teritoriale București a O.A.R. a avut loc vernisajul expoziției „BAUHAUS 2022”, în cadrul Expohub OAR București. Evenimentul este realizat și dedicat  Anualei de Arhitectură București, ediția a XX-a.

A fost un vernisaj cu mulți tineri, cu premii acordate, cu profesori fericiți, cu muzică live, cu multe emoții, cu bucuria că lucrurile pot fi făcute bine și cu dăruire. 

Au fost premiați cei care s-au înscris și au câștigat în cadrul Concursului  Internațional de Creativitate „BAUHAUS 2022”, apreciate de C.E.A.A.A. și Muzeul Național al Literaturii Române din București, în perioada 3-25 mai 2022. Concursul   Internațional de Creativitate  „BAUHAUS 2022” din București a fost inițiat în anul 2022 de dr. arh. Luca Matei Stoian și organizat de Centrul de Excelență în Arhitectură, Arte și Audiovizual împreună cu partenerii săi, amintind de impactul multidisciplinarității și al mișcării Bauhaus asupra societății moderne.

Au participat la eveniment profesori coordonatori, directorul Muzeului Național al Țăranului Român, Virgil Ștefan Nițulescu, directorul Muzeului Național Tehnic prof. ing. Dimitrie Leonida, doamna Laura Maria Albani. Cei prezenți au felicitat organizatorii vernisajului și participanții care s-au înscris în concurs.

Expoziția “BAUHAUS 2022” va putea fi vizitată în perioada 10- 22 noiembrie 2022.