Prima paginăAnunțuriseptembrie 2022 › Întâlniri consultative la sediul Filialei Teritoriale București a O.A.R.
24 septembrie 2022 • Agenda O.A.R. București

Întâlniri consultative la sediul Filialei Teritoriale București a O.A.R.

Joi, 22 septembrie 2022, colegi din cadrul Consiliului Teritorial al Filialei București a O.A.R. s-au întâlnit pentru a discuta despre două domenii-cheie: Comunicare și Parteneriate. A fost o întâlnire consultativă, scopul fiind acela de a discuta și a detalia acțiuni comune pe care filiala le va realiza în perioada imediat următoare.

Arh. Irina Meliță, vicepreședinte domeniul Comunicare și arh. Bogdan Andrei Fezi, vicepreședinte domeniul Parteneriate și Organizații, au prezentat direcțiile pe care le vor urma cele două domenii în mandatul actual.

Pentru domeniul Comunicare sunt importante colaborările cu diferite instituții-cheie ale Capitalei pentru ca proiectele și programele Filialei Teritoriale București a O.A.R. să își atingă obiectivele. Va fi creat un grup pentru întâlniri periodice cu membrii la Casa OAR București. Va fi pus accentul pe vizibilitate/participare a membrilor la proiectele în derulare ale filialei. A fost adusă în discuție importanța menținerii legăturii cu PMB și Centrul de planificare metropolitană, precum și cu toate primăriile de sector. 
 
Pentru domeniul Parteneriate, arh. Bogdan Andrei Fezi a insistat pentru corelarea activității cu cerințele contemporane și internaționale, pentru adaptarea permanentă a obiectivelor filialei la atribuțiile organizației:

Vor fi continuate eforturile de structurare a direcțiilor de acțiune ale ordinului prin profesionalizare și transparentizare. Vor fi identificate obiectivele breslei, promovarea lor în parteneriate și diseminarea acestora. Se va avea în vedere promovarea intereselor în fața autorităților locale, precum și susținerea activității președintelui, vicepreședinților și grupurilor de lucru.