Prima paginăAnunțuriseptembrie 2022 › „Amfion – Atlas of Spaces” la Expohub OAR București – un vernisaj care pune lumea în mișcare
12 septembrie 2022 • Evenimente

„Amfion – Atlas of Spaces” la Expohub OAR București – un vernisaj care pune lumea în mișcare

În perioada 15-23 septembrie, la Expohub OAR București din strada Sf. Constantin nr. 32 va fi găzduită expoziția „Amfion – Atlas of Spaces”. Autorii expoziției sunt drd. arh. Neagu Liviu-Teodor și arh. Lefter Adriana-Nicole. 

Amfion – Atlas of Spaces” prezintă o incursiune grafică în evoluția formală a spațiilor arhitecturale. Va fi prezentată o selecție de lucrări cu caracter didactic, care reprezintă o primă etapă a unei cercetări asupra clasificărilor arhitecturale.

Vernisajul va avea loc joi, 15 septembrie 2022, de la ora 18:00, la sediul Filialei Teritoriale București a OAR, din str. Sf. Constantin nr.32, sector 1.



Despre autori

Neagu Liviu-Teodor este absolvent al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” și al Accademia Adrianea di Architettura ed Archeologia. În prezent ocupă funcția de arhitect stagiar în cadrul biroului de arhitectură Tecon și urmează cursurile Școlii Doctorale de Arhitectură și al YACademy.

Adriana-Nicole Lefter este absolventă a Facultății de Arhitectură din cadrul UAUIM București, promoția 2014-2020. Ea a completat componenta teoretică din facultate cu experiența de coordonator al departamentului de arhitectură în cadrul echipei EFdeN, care a fost pe podium la Solar Decathlon Middle East, Dubai 2018. În prezent, este arhitect stagiar în cadrul biroului de arhitectură Cumulus.