Prima paginăAnunțuriseptembrie 2022 › Conferință stagiu miercuri 07 septembrie 2022
5 septembrie 2022 • Profesional

Conferință stagiu miercuri 07 septembrie 2022

Conferințele de stagiu vin în sprijinul arhitecților care intenționează să participe la sesiunea de interviuri pentru acordarea dreptului de semnătură. În cadrul acestor conferințe, candidații primesc informații despre întregul proces, despre așteptările membrilor comisiei și, de asemenea, au ocazia să li se răspundă la eventuale întrebări legate de acest demers.

Premergător sesiunii de interviuri planificate în perioada 9 septembrie - 7 octombrie 2022, OAR organizează în mediul online o conferință de stagiu la care sunt invitați să participe, în primul rând, arhitecți stagiari, candidații la interviu cu o experiență de minim 5 ani și responsabilii de stagiu.

Mai multe informații despre stagiu, normele metodologice, precum și seria de interviuri OAR Young se găsesc AICI

Întâlnirea va avea loc miercuri, 7 septembrie, începând cu ora 16:00 și se va desfășura sub forma unui webinar pe platforma Zoom. Webinarul va consta în prezentări ale invitaților: Arh. Iulia Stanciu (Președintele Comisie Naționale de Acordare a Dreptului de Semnătură), Arh. Raluca Munteanu ( Vicepreședinte OAR 2018-2022 - Educație, stagiu și formareprofesională), Iulian Țepure (Secretar OAR) , urmate de o sesiune de întrebări și răspunsuri. 

Discuția va fi moderată de arh. Arh. Cristian Blidariu (Vicepreședinte OAR 2022-2026 - Educație și pregătire profesională). 

Participarea la eveniment se va face în baza unei înscrieri în prealabil la linkul de AICI

Detaliile de conectare se vor transmite prin e-mail, individual, în limita locurilor disponibile.

Sunt disponibile 1000 de locuri, acestea fiind acordate cu prioritate arhitecților stagiari și candidaților la interviul pentru acordarea dreptului de semnătură cu o experiență de cel puțin 5 ani, precum și responsabililor de stagiu. Evenimentul nu va fi transmis în timp real sau ca înregistrare pe pagina de Facebook a OAR.

Vă așteptăm! 


arh. Alina Catrina
Consultant formare profesională

Ordinul Arhitecților din România
str. Arthur Verona, Pictor nr.19
010312, București, România
tel/fax: 021 317 26 34, 0728 872 150
e-mail: alina.catrina@oar.archi
www.oar.archi