Prima paginăAnunțuriaugust 2022 › Prelungire perioada de înscriere pentru concurs [arhitectura.6]
29 august 2022 • Agenda O.A.R. București

Prelungire perioada de înscriere pentru concurs [arhitectura.6]

Se prelungește perioada de înscriere pentru concurs până în data de 31 august, orele 16.00, așteptăm să ne transmiteți proiectele dumneavoastră pentru concurs la adresa de e-mail arhitectura6@gmail.com.
La expoziția-concurs din cadrul BIENALEI [arhitectura.6] pot participa arhitecți membri ai Filialelor Teritoriale OAR Brașov-Covasna-Harghita, Sibiu-Vâlcea și Mureș precum și colective coordonate de arhitecți membri ai celor trei Filiale.
De asemenea, pot participa arhitecți membri și colective coordonate de arhitecți membri ai oricărei Filiale Teritoriale OAR cu condiția ca lucrarea înscrisă în concurs să fie localizată în unul dintre județele Sibiu, Vâlcea, Brașov, Covasna, Harghita și Mureș.
Participarea presupune calitatea de autor sau coautor cu drepturi egale al proiectului respectiv. Un participant poate prezenta lucrări la una sau mai multe secțiuni în aceeași ediție. Numărul de lucrări pe care le poate prezenta un participant nu este limitat.
Precizăm că se va acorda un PREMIU SPECIAL – Premiul sponsorului, constând în 1 Licență ARCHICAD 26, în valoare de 4000 Euro+TVA, în afară de premiile pentru fiecare secțiune a concursului. Premiul se va înmâna de către Partener, GRAPHISOFT, în cadrul Expoziției concurs Arhitectura.6, ediția 2022.

 Pentru fiecare secțiune a concursului se va acorda un singur premiu: Premiul Secțiunii.

1. ARHITECTURĂ – LOCUIRE | 5000 Lei

2. ARHITECTURA DOTĂRILOR COMUNITARE ȘI DE PRODUCȚIE | 5000 Lei

3. ARHITECTURA SPAȚIULUI PUBLIC | 5000 Lei

4. RESTAURARE / REABILITARE / INTERVENȚII PE FONDUL CONSTRUIT | 5000 Lei

5. AMENAJARE DE INTERIOR / SCENOGRAFIE | 5000 Lei

6. DESIGN DE OBIECT | 5000 Lei

7. PROIECTE DE SERTAR | 5000 Lei

8. NEWCOMERS | 2500 Lei.

 Prima etapă constă în transmiterea unui document pdf pe baza căruia juriul va efectua preselecția.
Toate lucrările primite vor fi supuse unui proces de preselecție pentru a putea fi incluse în expoziția – concurs.
Prezentarea proiectelor în această etapă trebuie să cuprindă fotografii, planuri, secțiuni și alte mijloace de descriere grafică care să definească obiectivele prezentate, precum și un text (maxim 200 de cuvinte) cu creditele proiectului: autori, coautori, colaboratori, specialiști, adresa obiectivului, o descriere succintă a conceptului ce a stat la baza lucrării prezentate, precum și date economice minimale etc.
Înscrierea proiectelor în concurs se face prin trimiterea prezentării proiectelor la adresa de email: arhitectura6@gmail.com în format electronic (un singur format pdf / proiect cu maxim 3 pagini și max. 6Mb/fișier sau o arhiva de max. 6Mb conținând maxim 3 fișiere format .jpg).

 IMPORTANT: Hotărârile juriului privind lucrările selecționate nu pot face obiectul nici unor contestații.

Vă mulțumim!

Echipa Arhitectura 6

https://arhitectura6.ro/