Prima paginăAnunțuriaugust 2022 › Conferința națională de Dreptul Urbanismului și Amenajarea Teritoriului
26 august 2022 • Agenda O.A.R. București

Conferința națională de Dreptul Urbanismului și Amenajarea Teritoriului

Universitatea din București – Facultatea de Drept în parteneriat cu  Grupul editorial Universul Juridic organizează marți, 8 noiembrie 2022, începând cu ora 10.00, în  Sala Stoicescu a Facultății de Drept, Conferința națională de dreptul urbanismului și amenajarea teritoriului – ediția II.

Moderatori

Prof. univ. dr. Dana Tofan, Director, Școala Doctorală, Facultatea de Drept, Universitatea din București; cercetător științific gr. I, Institutul de Cercetări Juridice "Acad. Andrei Rădulescu" al Academiei Române.

Conf. univ. dr. Bogdan Suditu, Facultatea de Geografie, Universitatea din București; Președinte, Comisia Tehnică de Urbanism și Amenajarea Teritoriului, Primăria Municipiului București.


Speakeri și teme (în ordine alfabetică, în curs de actualizare):

Parteneri:

În curs de acreditare I.N.P.P.A.


Înscrieri

*Conferința va putea fi urmărită și în format fizic, din sala în care se va desfășura. Se va permite accesul în sală pentru un număr limitat de participanți, respectând prevederile legale și numărul de participanți permis.
Pentru participarea în sală se va achita o taxă în plus de 150 lei + tva, care va include mapa conferinței și masa de prânz.
*Atenție!! Criteriul de rezervare va fi în ordinea înscrierilor.

Taxa de participare este de 300 lei + TVA/persoană și vă puteți înscrie accesând link-ul de mai jos.

*Conferința va fi disponibilă și pentru achiziție în format fizic după data de 1 august.

Vreau să particip!

Cu ocazia acestui eveniment, Grupul editorial Universul Juridic pune la dispoziția specialiștilor din domeniu un voucher în valoare de 50 lei. Cod Voucher: fiiprofesionistUJ50
Voucherul poate fi utilizat pentru achiziția de pe site-ul www.ujmag.ro a cărților apărute sub egida Editurii Universul Juridic. 
Regulamentul și modul de utilizare al voucherului le găsiți aici