Prima paginăAnunțuriiulie 2022 › „Barcelona : Tușe, Momente și Schițe" - expoziție în casa Filialei București a O.A.R.
27 iulie 2022 • Evenimente

„Barcelona : Tușe, Momente și Schițe" - expoziție în casa Filialei București a O.A.R.

Miercuri, 3 august 2022, începând cu ora 19:00, la sediul Filialei București a O.A.R. din Str. Sfântul Constantin nr. 32, va avea vernisajul expoziției „Barcelona : Tușe, Momente și Schițe”. Expoziția este semnată de arh. Radu Florea. Născut în 1985 și absolvent în anul 2010 al UAUIM, Radu a împletit mereu pasiunea de a desena și picta cu profesia de arhitect.  

Majoritatea desenelor și picturilor sunt realizate chiar în Barcelona, unde autorul a stat aproximativ un an împreună cu soția sa și locul unde a fost vernisată prima oară expoziția, bucurându-se de interesul localnicilor.  

Expoziția surprinde imagini din capitala Cataloniei, dar și din împrejurimi, precum Costa Brava și Cadaques-ul lui Salvador Dali, Granollers sau colorata stațiune Sitges. Tehnicile folosite sunt diferite, de la grafică în tuș, la pictură în acuarelă sau acrilic, încercând să se adapteze diverselor ipostaze ale mereu surprinzătorului oraș de coastă și a multiculturalității acestuia.

Expoziția „Barcelona : Tușe, Momente și Schițe" va fi prezentă în casa Filialei București a O.A.R. în perioada 3 - 16 august 2022 și face parte din Expohub OAR București.

Invitația la vernisaj este adresată tuturor arhitecților bucureșteni, vă așteptăm!