Prima paginăAnunțurimai 2022 › Invitație la Conferința internațională INNOCONSTRUCT
3 mai 2022 • Evenimente

Invitație la Conferința internațională INNOCONSTRUCT

Vă invităm la conferința internațională despre inovarea în construcții – INNOCONSTRUCT organizată de Cluster TEC. Aceasta se va desfășura în perioada 12-13 mai 2022 la Hotelul Pullman București – World Trade Center.

Până pe 10 mai 2022 vă puteți înscrie la eveniment beneficiind de oferta promoțională de -35%.

Pentru înscrieri accesați linkul:

https://www.innoconstruct.ro/

Ediția de anul acesta a conferinței se concentrează pe drumul către transformarea digitală: definirea pașilor, cadrului și instrumentelor necesare pentru a accelera transformarea digitală în sector, ca o continuare a dezbaterii generate anul trecut.

Prima zi a conferinței este dedicată prezentării datelor reale legate de maturitatea digitală a sectorului, studii de caz puternice privind adoptarea BIM în companii din diferite subsectoare ale industriei, tehnologii și soluții inteligente, tendințe din sector.

A doua zi este dedicată dezbaterilor în format de mese rotunde, privind aspecte specifice ale transformării digitale, de la dezvoltarea competențelor digitale, metode de adoptare a BIM, îmbunătățirea eficienței energetice, până la oportunități financiare pentru companiile care intenționează să devină mai digitale.

Conferința INNOCONSTRUCT vine cu o abordare foarte practică a subiectului și reunește companii mari și mici din diverse subsectoare din industria construcțiilor, companii de tehnologie, universități din diverse țări, reprezentanți ai Comisiei Europene, guvern și autorități locale, ONG-uri relevante ale partenerilor sociali, grupuri de construcții din diferite state membre și reprezentanți ai organismelor și rețelelor de experți, pentru a se asigura că toate părțile interesate contribuie la dialog.

Clusterul TEC a fost înființat în 2019 în jurul unui obiectiv comun de a îmbunătăți competitivitatea sectorului construcțiilor prin inovare și transformare digitală. Scopul nostru principal este să contribuim la obiectivele comune europene mai mari către digitalizarea accelerată a industriei până în 2030 și la creșterea nivelului de inovare și integrare a tehnologiilor digitale în sectorul construcțiilor, care este unul dintre sectoarele cele mai puțin performante din UE în ceea ce privește aceste dimensiuni.

În a doua zi a conferinței, vor exista două serii de mese rotunde care se vor desfășura în paralel, prin urmare participanții vor fi invitați să aleagă la ce masă rotundă doresc să participe în fiecare serie.