Prima paginăAnunțuriaprilie 2022 › Lansare înscrieri sesiune acordare drept semnătură iunie 2022
26 aprilie 2022 • Profesional

Lansare înscrieri sesiune acordare drept semnătură iunie 2022

Vă informăm că începând de marți 19 aprilie 2022 și până la data de 13 mai 2022 inclusiv, se pot face înscrieri pentru participarea la o nouă sesiune online de acordare a dreptului de semnătură. Înscrierile vor fi făcute prin SIOAR, potrivit Hotărârii CD OAR nr. 183/01.02.2019 (pe care o anexăm împreună cu instrucțiunile aferente). Sesiunea propriu-zisă va avea loc în perioada 6-24 iunie 2022.

În vederea participării la interviul online pentru dobândirea dreptului de semnătură, rugăm candidații să parcurgă cu atenție documentul atașat, denumit *Reguli și proceduri privind desfășurarea online a interviului pentru acordarea DDS*, care li se adresează în mod direct și care reglementează modul în care se desfășoară interviul online.

Astfel, subliniem faptul că participarea la interviu este condiționată de încărcarea, cu cel puțin 7 zile înainte de interviu, în spațiul de stocare din cloud, pe care OAR îl va pune în timp util la dispoziția fiecărui candidatat, a următoarelor documente:

Rugăm participanții la sesiune să își pregătească încă de pe acum materialele care le vor fi necesare la interviu, astfel încât, în momentul primirii linkurilor de încărcare în Google drive, să acționeze cu eficacitate. Cu 7 zile înainte de interviu încărcarea nu mai este posibilă.

Menționăm că nu se mai trimit niciun fel de documente în formă fizică la sediul OAR (cum ar fi de exemplu, declarațiile pe propria răspundere ale candidaților și de consimțământ ale îndrumătorilor, care se vor incarca, de asemenea, in cloud).

Anexăm documentele care reglementează procesul de dobândire a dreptului de semnătură.

Cu stimă,

Iulian Țepure
Secretar

Ordinul Arhitecților din România
str. Arthur Verona, Pictor nr.19
010312, București, România
tel/fax: 021 317 26 34, 0728 872 150
e-mail: office@oar.archi


Fișiere atașate:

Acordarea dreptului de semnătură →