Prima paginăAnunțurimartie 2022 › Arhetipurile Femeii, expozitie 30 martie - 10 aprilie
29 martie 2022 • Evenimente

Arhetipurile Femeii, expozitie 30 martie - 10 aprilie

Seria de tablouri  ”Arhetipurile Femeii” semnată Andreea Mihaela Stan surprinde evoluția femeii în timp și timpuri, în culturi și anotimpuri, în arhetipuri și prototipuri: Copila, Adolescenta, Visătoarea, Mama, Fascinatoarea, Îndrăgostita, Erotica, Vindecătoarea, Preoteasa, Femeia Mistică.

Tablouri de mici sau de mari dimensiuni care reflectă procesul de transformare al unei femei de-a lungul a 20 de ani, pe măsura descoperirii și redescoperirii propriei feminități. O căutare permanentă a cărei scop nu este găsirea – este imposibil să găsești ceea ce nu este niciodată la fel, ceea ce se transformă, ceea ce își schimbă perpetuu forma, energia și starea - ci permiterea vieții să se experimenteze pe sine prin noi. 

Andreea este arhitect de 22 de ani și are o vastă experiență jurnalistică. Este regizor de film, pilot pe gyrocopter și, de asemenea skipper de veliere. Mamă a 2 copii de 17 si 20 de ani si coach de evoluție interioară, Andreea este creatoarea cărților și jocuri de inteligență emoțională marca „Zâna Norilor”.

Expoziția este parte din anul de promovare al cărții autoarei, „Emoțiile Mele sunt Superputerile Mele” (2021).

Evenimentul este organizat în cadrul programului EXPOhubOARB al Casei OAR București.