Prima paginăAnunțurifebruarie 2022 › Transparență decizională: Planul Național de Dezvoltare Profesională Continuă al Ordinului Arhitecților din România
2 februarie 2022 • Agenda O.A.R. București

Transparență decizională: Planul Național de Dezvoltare Profesională Continuă al Ordinului Arhitecților din România

Începând de marți, 1 februarie, este în consultare Planul Național de Dezvoltare Profesională Continuă al Ordinului Arhitecților din România. Acesta își propune susținerea procesului de elevare și actualizare continuă a cunoștințelor arhitecților, precum și a formelor de exercitare a profesiei, având ca scop final creșterea calității arhitecturii, prin practicarea responsabilă, competentă și calificată a profesiei.

Elaborarea Planului Național de Dezvoltare Profesională Continuă este o obligație OAR, conform Acordului UIA privind Standardele Internaționale de Profesionalism în Practica de Arhitectură, și una dintre sarcinile organizației, conform Art. 2,(2), c) din Regulamentul nr. 1403/1 din 30 Iunie 2018 de organizare și funcționare a Ordinului Arhitecților din România.

Prezentul plan a fost realizat pornind de la variantele anterioare ale planului, care nu au fost însă adoptate de către organizație. Având în vedere și observațiile anterioare, principalele principii care au stat la baza acestui plan sunt:

Mai multe informații despre documentul supus procesului de transparență decizională, precum și modalitatea de transmitere amendamente și sugestii, sunt disponibile pe site-ul Ordinului, accesând următorul link:

https://oar.archi/transparenta-decizionala/planul-national-de-dezvoltare-profesionala-continua-al-ordinului-arhitectilor-din-romania/

Ordinul Arhitecților din România
str. Arthur Verona, Pictor nr.19
010312, București, România
tel/fax: 021 317 26 34, 0728 872 150

e-mail: office@oar.archi
 www.oar.archi