Prima paginăAnunțuridecembrie 2021 › Gala Anualei de Arhitectură București 2021, ediția a XIX-a - Ateneul Român
16 decembrie 2021 • Evenimente

Gala Anualei de Arhitectură București 2021, ediția a XIX-a - Ateneul Român

Gala Anualei de Arhitectură București 2021 desfășurată pe 7 decembrie la Ateneul Român a fost despre bucuria revederii, despre frumusețea creată de arhitecți români care fac cinste meseriei, despre dedicare, despre clienți care înțeleg importanța muncii pe care o depune un arhitect, despre cât bine poate aduce o meserie frumoasă și care trebuie să se lupte pentru a-și îndeplini menirea.

A fost o seară în care comunitatea arhitecților a demonstrat că lucrurile importante și bine făcute trebuie puse la panou, admirate, premiate, luate de exemplu. Cei  prezenți in clădirea Ateneului au simțit că sunt importanți prin ceea ce fac și că atunci când sunt împreună pot reprezenta o forță. Au fost aduse mulțumiri publice tuturor celor care au avut curajul să se prezinte în agora publică prin înscrierea proiectelor în cadrul Anualei.

Vă invităm să vedeți o selecție de imagini din cadrul galei de decernare a premiilor, nominalizărilor și distincțiilor Anualei de Arhitectură bucureștene.

De asemenea, lansăm invitația către toți cei interesați de a participa la evenimentele și dezbaterile din perioada imediat următoare sărbătorilor de iarnă și care se vor înscrie în tema curatorială a Anualei Cod CAEN 7111.