Prima paginăAnunțuridecembrie 2021 › Vernisajul expoziției „Fading Borders”, proiect care a reprezentat România la Bienala de Arhitectură de la Veneția 2021
6 decembrie 2021 • Evenimente

Vernisajul expoziției „Fading Borders”, proiect care a reprezentat România la Bienala de Arhitectură de la Veneția 2021

Ne face plăcere să vă invităm la Vernisajul expoziției „Fading Borders”, proiect care a reprezentat România la Bienala de Arhitectură de la Veneția 2021 și care va putea fi admirat și de publicul bucureștean începând cu 10 decembrie, în clădirea Tandem (Str. Matei Millo nr. 5).

Tema lansată de curatorul Hashim Sarkis pentru cea de-a șaptesprezecea ediție a Bienalei a fost „How will we live together?”(„Cum vom trăi împreună?“), iar echipa României a ales să abordeze relația dintre fenomenul migrației, arhitectură și oraș. Plecând de la modul în care fenomenul migrației va avea impact asupra viitoarelor forme de locuire, echipa de arhitecți din biroul de arhitectură POSTER a conceput proiectul curatorial „Fading Borders”. Acesta documentează realitatea migrației cu ajutorul a două proiecte de cercetare complementare, „PLECAT“ și „Shrinking Cities in Romania“ (Orașe românești în declin).  

Vernisajul începe la ora 18.30, iar pentru confirmarea prezenței, vă rugăm să trimiteți un mail la hello@cartierulcreativ.ro.

Evenimentul se va desfășura în conformitate cu regulile de distanțare socială, cu purtarea măștii de protecție și prezentarea certificatului verde digital pentru acces.


Fișiere atașate: