Prima paginăAnunțurioctombrie 2021 › Solicitare feedback - Sistemul informatic al OAR
29 octombrie 2021 • Agenda O.A.R. București

Solicitare feedback - Sistemul informatic al OAR

Așa cum mulți dintre dumneavoastră ați aflat deja, OAR a lansat de curând două instrumente de analiză a pieței de arhitectură și construcții din România: Raport SiOAR 2018-2020, cu adresabilitate generală, și Raport SiOAR 2018 - 2020 Filiale teritoriale, care se adresează în primul rând filialelor OAR și membrilor lor.

Rapoartele au fost prezentate marți, 26 octombrie, în cadrul webinarului „Date despre viitorul construit” de arh. Alexandru Găvozdea - președinte OAR, Diana Stan – Secretar general OAR, Răzvan Zamfira – autor rapoarte și Radu Puchiu – moderator.

Ca urmare a interesului crescut exprimat de arhitecți față de analiza datelor și a statisticilor prezentate în cele două rapoarte, precum și a necesității de a simplifica și îmbunătăți completarea datelor în SIOAR, vă rugăm să ne ajutați să dezvoltăm Sistemul informatic al Ordinului prin completarea acestui FORMULAR de FEEDBACK.

Pentru mai multe informații și acces la rapoarte, vă invităm să citiți ACEST ARTICOL – de prezentare a rapoartelor și ACEST ARTICOL – pe tema colectării feedback-ului din partea membrilor OAR.

Webinarul „Date despre viitorul construit”, desfășurat în data de 26 octombrie, poate fi vizionat pe Facebook, AICI.

Vă mulțumim.


Ordinul Arhitecților din România
str. Arthur Verona, Pictor nr.19
010312, București, România
tel/fax: 021 317 26 34, 0728 872 150
e-mail: office@oar.archi
www.oar.archi